fredag 12. juni 2009

Glassveranda

Velkommen til Glassveranda, -nettsiden for deg som er interessert i hus, interiør, hage og uterom! 
Nettsiden glassveranda-interior.com inneholder mange tusen interiør- og uteromsbilder, og flere mange tusen sider lesestoff med tips, idéer og inspirasjon til hus og hage som jeg håper kan være til glede og nytte for flere enn meg og mine. Gode idéer er best når de deles, ikke sant? Jeg startet Glassveranda i 2009, så denne nettsiden har 10-årsjubileum i 2019, og i den forbindelse har Glassveranda nå fått ny layout, og eget domene/ny webadresse.

Jeg som skriver her på Glassveranda heter Ann Karín Bjørsvik, jeg er norsk, har vært gift med min kjære mann i snart 30 år, vi møttes i studietiden, og vi er så heldige å være foreldre til to supre tenåringer. Jeg har jobbet i tiår med markedsføring og grafisk design. Utdannelsen min er 3 år v.g.s./studiespes., etterfulgt av 7 studieår, hvorav 3 år byggteknikk og byggteknisk tegning, og 4 år markedsføringsledelse og bedriftsøkonomiske fag. Jeg har jobbet grafisk-digitalt siden 1996, er selvlært fotograf og billedkunstner. I dag jobber jeg som registrert kunstner, og har mitt eget kunstforetak som jeg etablerte i 2014.

Alvorlig sykdom rammer tilfeldig, og jeg ble aldri frisk igjen, jeg fikk en rekke "følgefeil" som hyppig migrene, fibromyalgi og kronisk fatigue. Men kunsten ble starten på et nytt og fantastisk fint kapittel i livet mitt. Kunsten kunne jeg jobbe med hjemmefra, i mitt eget tempo, i min egen nye stille verden
. Tekster, foto, skisser og malepensler ga meg både ro i sjelen og utløp for kreativiteten min. Du må gjerne ta gjerne en titt i nettgalleriet mitt, og vil du ha oppdateringer fra kunstsidene mine også, så finner du meg her:

Nettgalleriet mitt: www.galleribjorsvik.com 
Kunstsiden min på Instagram: www.instagram.com/annkbjorsvik/
Kunstsiden min på Facebook: www.facebook.com/galleribjorsvik/


Jeg elsker hus, vakker arkitektur, stilfulle, flotte interiører med særpreg, vakre uterom og spennende hager, og dette er bakgrunnen for at jeg lagde nettsiden Glassveranda i 2009, -jeg hadde lyst til å dele lidenskapen min med andre "interiørgale" kvinner og menn. Glassveranda er hobbyen min, jeg skriver i stedet for å se på TV, strikke, lese romaner og lignende, som nok unektelig er mer vanlige fritidssysler. For ordens skyld vil jeg gjerne gjøre oppmerksom på at jeg skriver hjemmefra, på eget initiativ og har ingen oppdragsgiver eller sponsorer. Det vil si at at jeg kan skrive når jeg vil, om hva jeg vil, og skriver aldri om bedrifter og/eller produkter mot betaling. Tipser jeg en sjelden gang om konkrete produkter eller leverandører så kommer tipset fra hjertet. 

Hjemmet vårt er i stadig forandring. Heldigvis var vi ferdige å bygge hus lenge før jeg ble syk: Vi kjøpte for mer enn 20 år siden et veldig koselig, men lite og gammelt, trehus som vi senere har restaurert, bygd om og bygd på. Vi har også bygd paviljonger, lysthus, drivhus m.m. Vi har gjort alt arbeidet selv, og ettersom både jeg og mannen jobbet 100% stilling i våre faste jobber på dagtid mens vi bygde hus, så gikk alle ettermiddager, helger og ferier i godt og vel 10 år også med til husbyggingen, du kan lese litt om husprosjektet vårt: HERHelt ferdige vi nok aldri, til det er vi alt for glade i å finne på stadig nye små prosjekter i hus og hage. Hjemmet vårt "vokser" med oss, vi er som individer og familie i stadig forandring, så jeg synes det er helt naturlig at hjemmet vårt også er det, forandring fryder! ;)

Har du lyst til å følge med på galskapen videre? Her finner du Glassveranda på sosiale media:


Glassveranda på Instagram: www.instagram.com/glassveranda_interior/
Glassveranda på Facebook: www.facebook.com/glassverandainterior/ 

Del gjerne også Glassveranda med interiør-og hageinteresserte venner slik at flere kan finne denne nettsiden, det setter jeg stor pris på. Jeg ønsker deg en fin dag videre og god lesning! :0)

Klem, Ann, 

Glassveranda.

(Informasjonen ble sist oppdatert 11.11.18)

K U N S T N Y H E T :