Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

mandag 20. juli 2009

Tusen takk for alle de kjempehyggelige kommentarene!

Det var så utrolig koselig å finne kommentarer! Tusen, tusen takk for at dere har tatt så godt imot meg!

Jeg er jo fremdeles en ganske så fersk interiørblogger, etablerte interiørbloggen Glassveranda medio juni 09, og er derfor ikke godt nok kjent med bloggverktøyet enda. Jeg "fant" kommentarene dere har sendt meg først nå i dag, men det var ikke mindre hyggelig av den grunn! Jeg ble så glad! Syntes jo det var litt trist at ingen ville kommentere noe som helst i innleggene mine.

Ved oppstart av bloggen hadde jeg tydeligvis satt et kryss et sted som gjorde at alle kommentarer ble skjult og kun samlet, ikke publisert. Men i dag fant jeg dem, alle sammen. Og jeg setter virkelig pris på dem, alle sammen!

Takk enda en gang, dere er virkelig søte, og det er utrolig inspirerende at flere av dere også har lagt Glassveranda inn på Favorittlisten på deres egne blogger, og at dere velger å følge bloggen min videre! Det varmer langt inn i mitt interiørbankende hjerte!

Nå skal jeg ut i hagen og male litt, jeg har et lite uterom-prosjekt på gang, og går alt etter planen så skal dere få se bilder av prosjektet allerede i morgen.

Ha en fortsatt fin uke!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Ingen kommentarer:

K U N S T N Y H E T :