Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

søndag 29. november 2009

Glassveranda på Facebook!

Nå finnes Glassveranda også på Facebook! Du finner Glassveranda på Facebook under sider/pages under navnet "Interiørbloggen Glassveranda".

Denne Facebook-siden har en live RSS-feed som gjør at den til enhver tid er ajour i forhold til bloggen. På denne Facebook-siden finner du derfor alltid en helt fersk oversikt over de 20 nyeste innleggene/interiør-reportasjene på glassveranda.blogspot.com.

Dersom du er en av mine kjære lesere som er innom Glassveranda regelmessig, og som i tillegg også har en profil på Facebook, håper jeg selvfølgelig at du vil velge å legge deg til som tilhenger av den helt nye siden "
Interiørbloggen Glassveranda" på Facebook :)


Det er også hyggelig om du velger å foreslå denne nye Facebook-siden for vennene dine på Facebook. På denne måten hjelper du meg å markedsføre Glassveranda på Facebook. Det er derfor jeg har laget Facebook-siden "Interiørbloggen Glassveranda", -for at flere skal få kjennskap til bloggen. Jeg tror at det finnes mange på Facebook som ikke har oppdaget Blogglandia enda. Jeg har alltid jobbet med, og alltid vært interessert i, markedsføring, så dette måtte bare prøves! :))

Her finner du Interiørbloggen Glassveranda på Facebook: Interiørbloggen Glassveranda på Facebook.

Velkommen! :))

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

2 kommentarer:

Tina - Oppussing og Drømmer sa...

Heisann;) Jeg har lagt meg til, og ble FØRSTE tilhenger;)
Klem Tina

Ingunn sa...

Kult!!!

K U N S T N Y H E T :