Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

Tekst ovenfor jul hos oss

Jul hjemme hos oss - Xmas in my home

Kikk for å lese

Klikk på et bilde for å lese artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene!
Click a thumbnail and the article of your choice will appear below the menu of thumbnails!

Jul hos oss - Xmas in my home

fredag 1. oktober 2010

NIBs oktoberkonkurranse

NIB (Norske interiørblogger) ønsker jo helst store bilder uten merking/logo/vannmerker, så derfor kommer dette bilde nå i reprise. (Dobbeltklikk bare på bildet for å få se det i størrelse 20 cm x 30 cm).

Gjenbruk kan være så mangt! Veggskulpturen du ser på bildet her har en bredde på 2,5 meter og er ca. 1 meter høy. Den er bygget av noen grå rustikke værbitte gamle gulvlemmene fra min bestefars drivhus! Hvordan jeg bygde den, og detaljbilder av veggskulpturen, finner du: HER.

Det går med noen skruer og eventuelt noen malingsrester med til et prosjekt til dette, men gammel værbitt material kan du få tak i helt gratis: Gamle utslitte paller, drivved i fjæra, bordkledning fra nylig nedrevne gamle garasjer, uthus og skur, gamle terrassegulvbord som må skiftes ut, etc. Her er det bare å ta fantasien i bruk! ;)

For dere som venter på ETTER-bildene av det straks ferdige vitrineskapet som jeg og min kjære nå har snekret av hundre år gamle vinduer: Bilder av det endelige resultatet stylet og lyssatt kommer i løpet av helgen! Og husk, i helgen blir det også Giveaway her på Glassveranda for å feire 100 000 besøkende!

Jeg ønsker deg og dine en fin fredagskveld! :)

Klem, Ann, Interiørbloggen Glassveranda.


6 kommentarer:

Linda sa...

Jeg følger spent med:) Denne ideen var jo også helt fantastisk, jeg har selv en slik vegg oppe i gavlen i annen etasje... kanskje en ide en som jeg kan la meg inspirere av:) Og som sagt før, jeg gleder meg til skapet:) Nå har jeg angrepet stuen her fra alle kanter... blir ferdig malt i kveld, gleder meg:)) God helg. Klem

Agneta sa...

Hmmmmm.... jag förstår inte riktigt? Är det någon tävling med att bygga vitrinskåp? Hur som helst så är det ett dejligt skåp Du visar och JAG VILL HA DET ;)

Agneta

Line fra huset på landet sa...

Gleder meg til å se vitrineskapet. Dere er såå flinke Ann!!
Og veldig morsomt og ny måte å bruke de materialene til å lage kunst på. Morsom vri;)
God kveld videre:)
Klem fra Line

Anonym sa...

Hvorfor går det ikke an å slå av musikken? Liker å være innom bloggen din men vi har ikke samme musikk smak :) Greit at jeg kan slå av lyden men selv etter at jeg er ute av din "side" og går for å lese avisen så er musikken din der!! Jeg må slå min Mac helt av for å få den "bort".
Stine

Glassveranda sa...

Hei og tusen takk for koselige kommentarer! :))

Musikken: Musikken du hører kommer fra en virtuell Ipod som du alltid fnner under nederste innlegg her på Glassveranda. Trykker du på pauseknappen på den så blir det stille til du eventuelt starter den igjen! :)

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen! :)

Klem, Ann.

Huldra sa...

Tøft! Moro å lage skulpturer og annet av gamle materialer. Det blir så absolutt gjenbruk med ny vri ja. :)

K U N S T N Y H E T :