Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

onsdag 12. januar 2011

Ny oversiktlig bildemeny over vakre uterom!

Nå er også bildemenyen over vakre uterom oppe og går! :))

Jeg har laget de nye bildemenyene for at det skal bli enkelt å finne fram i bl. a. uteroms-inspirasjonsarkivet her på Glassveranda! Hvis du tar en titt i menylinjen øverst på bloggen rett under logoen/headeren finner du nå "VAKRE UTEROM" blant "knappene" i menyen. Klikker på "VAKRE UTEROM" og du får opp en svært oversiktlig bildemeny over alle uteroms-blogginnleggene som pr. i dag finnes her på Glassveranda. Klikk på et bilde, og du kommer direkte til tilhørende blogginnlegg! Oversiktlig, enkelt og ganske gøy, ikke sant? ;)

En tilvarende meny over de av rommene i huset vårt som jeg hittil har skrevet om her på Glassveranda, finnes også i menylinjen, under "HJEMME HOS OSS". Alle Gjør-det-selv-prosjekter la jeg ut i menylinjen i går under "DIY OG GJENBRUK".


Jeg satser på å bli ferdig med en tilsvarende bildemeny over helskjønne interiører i morgen. I mellomtiden kan du kanskje kose deg med vakre uterom? Det går raskt mot vår nå, så hvorfor ikke drømme litt om deilige sommerdager og sånn smått begynne planleggingen av sommerens uteroms- og hageprosjekter? ;))

Ha en fortsatt fin kveld! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


Minner også om at du kan følge Glassveranda på Facebook dersom du har lyst til det. Du finner meg her:

K U N S T N Y H E T :