Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

torsdag 13. januar 2011

Ny oversiktlig bildemeny over vakre interiører!

Nå er også bildemenyen over VAKRE INTERIØRER ferdig! -Og jeg er så glad, så glad for at det også ser ut til at alt fungerer slik som det skal, hi, hi! :)) -Like spennende hver gang! ;)

I menylinjen øverst på bloggen rett under logoen/headeren finner du "VAKRE INTERIØRER" blant de andre nye "knappene" som har dukket opp i menylinjen i løpet av uken. Klikk på knappen "VAKRE INTERIØRER". Da kommer det opp en bildemeny. Klikk på et bilde, og du kommer direkte til tilhørende blogginnlegg!

Nå må jeg løpe! Har myyye jeg må ordne i kveld!! Hva skal du få høre tre ord om litt senere i kveld når jeg har fått hvilepuls!!

Ha en fortsatt fin kveld! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


Minner også om at du kan følge Glassveranda på Facebook dersom du har lyst til det. Du finner meg her:

1 kommentar:

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Dette var kjempeflott! Jeg er mektig imponert! Hadde jeg bare vært like flink (drømmer) :-)

Ha en flott kveld!

Klem fra Hjørdis

K U N S T N Y H E T :