Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

lørdag 16. juli 2011

Stolpekule, stolpehatt, gjerdekule, dekorkule, terrassedekorkule, pyntekule?

Dette er en av stolpehattene, stolpekulene, dekorkulene, pyntekulene, - kjært barn har mange navn - som vi i morgen skal montere på toppen av terrassestolpene på nyterrassen vår! :)) Vi har dem på den andre terrassen vår også, du ser dem så vidt HER.

Dekorkuler/stolpehatter av metall får terrassen din til å se ut som "a million bucks", men kjøper du dem på rette sted så trenger det slettes ikke bli så dyrt! Disse selges f. eks. på Biltema for kr. 24,90 for de små og 39,90 for de store, men ikke si det til noen, for vi vil jo helst ikke at "hvermannsen" skal få slike råstilige terrasser med metallkuler på terrassestolpene?! ;))

Ha en fin lørdag! :O)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Bettum Villa sa...

De var jo kjempe stilige!! Og ikke minst rimlige.
Er så flott med Biltema altså.
Ønsker deg en flott sommer. :D
Klem Madelén

prinsesselinn sa...

Innom for å ønske deg en deilig Lørdag ;)
Klem Linn ;)

K U N S T N Y H E T :