Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

Tekst ovenfor jul hos oss

Jul hjemme hos oss - Xmas in my home

Kikk for å lese

Klikk på et bilde for å lese artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene!
Click a thumbnail and the article of your choice will appear below the menu of thumbnails!

Jul hos oss - Xmas in my home

mandag 3. oktober 2011

Planlegge Halloween?

Nå er det snart Halloween igjen, og kanskje trenger du inspirasjon til hvordan du kan pynte på trappen/inngangspartiet, oppskrifter på mat for sulte små små hekser, spøkelser og skjeletter, -eller kanskje idéer til hvordan du kan pynte festbordet?

Det er mange som ikke feirer Halloween, men det er etterhvert også veldig mange som gjør det også her i landet, og da kanskje spesielt vi som har barn?

Hvorfor feire Halloween? Vel... hvorfor ikke? Snøen har ikke kommet enda, det er for tidlig for akebrett, skiutstyr og skøyter, og det er enda lenge til jul... Ja, man får ikke mere gøy enn det man lager selv! ;)) Vi har stor glede av Halloween både store og små hjemme hos oss, vi koser oss med Halloween-forberedelser i hele oktober, så hos oss er Halloween et kjærkomment innlag på en ellers mørk, kald, lang og ganske så... kjedelig årstid!

Så, ønsker du inspirasjon til hvordan Halloween kan markeres så ta en titt her i venstre marg på Glassveranda. Der finner du nå linker til oppskrifter på Halloween-muffins/cupcakes, tips til hvordan du kan pynte gresskar, tips til hvordan du kan pynte uten gresskar, noen "Halloween-vett-regler", og en del annen nyttig og unyttig informasjon hva angår Halloween! ;))

Bø!! ...og ha en fortsatt fin høstuke! ;0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

5 kommentarer:

marit´s,,, sa...

Her blir det halloweenfest ser jeg flotte kaker og pynt ,kos dere Marit.

Anonym sa...

Hei Ann. Du er så kreativ. Har endelig "funnet" nettsiden din, kjempefin. Du er SÅ flink. Gleder meg til fortsettelsen:-) Klem fra meg Hege (gymnasdame:-))

Susanne sa...

Hej!
Mysigt med Halloween, det har vi alltid firat ;)) Inne hos mig har jag en tävling som pågår till halloween, vinsten är ett litet keramikspöke!!
kram susanne

Barnelykke sa...

Har startet vår egen Halloween tradisjon - dette blir tredje året hvor vi pakker sekken med varmt å drikke, stormkjøkken og ferdiglaget gresskarsuppe. Og selvfølgelig gresskarlykta og tusler på tur ut i skogen. En kjempeslager for hele familien :)

B I R T E

"En Vintage Drøm" sa...

Kjempeflott dekorasjon! Elsker Halloween, vi har hatt både barnefester og voksenfester. det har pleid å ta litt av med dekorasjon. Skal se i gamle bilder om jeg finner noe jeg kan lage ett innlegg av.. god helg.. ;)

K U N S T N Y H E T :