Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

Tekst ovenfor jul hos oss

Jul hjemme hos oss - Xmas in my home

Kikk for å lese

Klikk på et bilde for å lese artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene!
Click a thumbnail and the article of your choice will appear below the menu of thumbnails!

Jul hos oss - Xmas in my home

søndag 12. februar 2012

Hurra! Nå er også Bildemenyen over "Vakre interiører" oppdatert!

Nå er også Bildemenyen "Vakre interiører" i menylinjen rett under logoen/headeren her på Glassveranda endelig oppdatert! 

Bildemenyen fungerer slik: Klikk på et bilde i bildemenyen, og du kommer direkte til tilhørende blogginnlegg! Enklere blir det ikke! :))

Minner om at Bildemenyen under "Gjør-det-selv og gjenbruk" ble oppdatert fredag! De andre bildemenyene som ligger i menylinjen vil også bli oppdatert i løpet av de neste ukene. Jeg skal gi beskjed etter hvert som de er klare! ;)

Ta en titt da vel? Der er masse lesestoff! ;) Ha en fin ny uke! :0) 

Klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:
2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei :)
Satt og tittet litt igjennom gamle innlegg hos deg og kom over sider med Restoration Hardware sidene, og hvor du skriver at du gjerne skulle hatt det til Norge. Vet ikke om du er klar over det, men Artwood i Sverige (www.artwood.se) har veldig mye av det samme som disse. Vet ikke om dem kopierer fra dem.....

Glassveranda sa...

Hei, ja etter å ha sett i katalogen må jeg jammen si meg enig!! -Veldig mye likt! Umulig å si om det er kopier... kanskje tar de rett og slett varer/bilder fra samme produsenten? Kanskje fra Restoration Hardware? Men uansett hvordan det enn henger sammen: Tusen hjertelig takk for knallbra tips, for Sverige er jo ikke fullt så langt unna! ;)))

Stor klem, Ann :0)

K U N S T N Y H E T :