Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

søndag 5. februar 2012

Vårens første tulipan!


I dag stod den der bare plutselig, i "vinterhagen" som jeg lagde i stuen vår! Den har ikke kommet skikkelig ut enda, men jeg kan allerede nå se hvor flott den kommer til å bli, og kan knapt vente til dem alle sammen står i full blomst! 

Av alle de sortene jeg plantet kom altså denne klart først, tulipansorten "Tulipa Bright Parrot", -med andre ord er den en papegøye-tulipan! :)) Knallrød og knallgul, og frynsete "vinger" kommer den til å få, -joda, man kan se hvorfor den har fått det navnet!

Tulipanhage i stuen kan anbefales! Det er faktisk mye fin vårstemning i én tulipan, -den står der og minner meg om at det, til tross for at det nå er bitende kaldt ute, egentlig ikke er så lenge igjen til at det blir vår ute også og, ikke minst, snart ny drivhussesong!  

Vårens første tulipan går til Anne på Moseplassen som i dag og i morgen samler inn gule blomster. Denne har jo også litt rødt på seg, men jeg håper det går bra, det er jo tross alt vårens første tulipan! :)))    

Ha en fin søndag! :0)

Stor vårmodusklem, 
Ann, Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


 

7 kommentarer:

krepsemor sa...

Artig og frekk =) Jeg har ikke prøvd å drive tulipaner inne, men det var jo en god idè!
Lykke til!

Linda sa...

En fargerik og vårlig blomst:) Lykke til:)

Vivi sa...

Årest første tulipan - herlig!
Må bare smile!
Ønsker deg lykke til!

Anne (Moseplassen) sa...

stilig :)
Og javvist går det bra med rødt med det gule!

wenche`s hage/ hobby sa...

Så fin :)Tror jeg skal prøve dette til neste år :)
Lykke til :)

Glassveranda sa...

Tusen takk for koselige kommentarer! :)) Det ble veldig kjekt med en "vinterhage" i stuen på denne tiden av året! -En fin måte å "korte inn" vinteren på! ;))

Stor klem, Ann.

Huldra sa...

En riktig lekkerbisken av en tulipan. :)

K U N S T N Y H E T :