Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

onsdag 4. april 2012

Raske påskeegg og fargekoden på sjokolade!

Disse påskeeggene er kjappe å lage om du vil ha til pynt på påskebordet som ikke er gul! Mal noen små påskeegg, slike i papp som selges i knallgult med påskekyllinger og lignende trykk på, i ønsket farge, med f. eks. vannbasert veggmaling. Tegn omrisset av en hare e.l. på et ark og klipp ut haren slik at du får en sjablong. Bruk så en svampbit til å "stemple" haren på egget. Alternativt kan du male med en tynn liten pensel oppå haren etterpå slik at trykket blir tykkere/mere dekkende med tydelige kanter. 

Jeg blandet meg i fjor frem til fargekoden på sjokolade. Jeg kom frem til at fargekoden på sjokolade er: S7020-Y30R. Akrylmaling glans 10 ga en helt suuuper matt og "myk" sjokolade-finish! ;))

Flere bilder av disse eggene og mer om sjokoladefargen finner du: HER. Maling av "sjokoladeegg" kan også være en morsom påskeaktivitet sammen med ungene. En aktivitet som passer å gjøre inne en ettermiddag, eller i solen på terrassen! :0)) 

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:Ingen kommentarer:

K U N S T N Y H E T :