Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

søndag 22. juli 2012

System overload, ferie og hvilepuls...

Flittig har jeg vært i dag! FOR flittig! -Og nå skal jeg ikke gjøre noe mer i dag enn å vise dette stemningsbildet tatt ute i spaet på terrassen, og om fem minutter akter jeg å være på plass i spaet igjen! ;)) -Skulle bare inn for å hente en skål med ferske store røde saftige jordbær jeg, og en litt mindre skål med sjokoladedipp! ;))) 

-En skikkelig timeout for mammaer i feriemodus må da være lov eller! ;o)) Nye prosjekt-bilder i morgen! Ha en fin start på den nye uken du også! :0)

Stor sommerklem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:3 kommentarer:

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Det ryktes om bedre vær og bedre temperaturer i august... ;) Håper det er hold i de ryktene, - for jeg ligger veldig godt an til å bli værsjuk nå, altså..! (he-he)

For en lekker paviljong dere har! Tenk om jeg kunne funnet plass til noe sånt her hos meg også... :)

Ja, jeg håper virkelig at orkidébabisene mine slår rot og blomstrer. :) Spennende med sånne småprosjekter. Det hender jeg får noen idéer og bare mååå prøve...

Klem til deg.
:)

Norwaystyle sa...

Herlig. Nyt det :-). Vel fortjent.

Glassveranda sa...

Takk! :)) Koste oss skikkelig, godt etter en lang - litt FOR innholdsrik - dag! ;))
Her noen stiklinger av frukttrær i vinduskarmen på kjøkkenet som jeg håper vil klare seg. Spennende slike eksperimenter! ;))

Ha en fin uke begge to! :0)

Stor klem,
Ann.

K U N S T N Y H E T :