Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

tirsdag 16. oktober 2012

Halloween inspirasjon - Halloween cupcakes - Halloween dekorasjoner - Gresskar - Halloween-vett-reglene m.m.

NÅ har jeg lagt ut link til en rekke Halloween-blogginnlegg med inspirasjon til det O store karnevalet som snart står for døren!... ja "for døren", bokstavelig talt! ;))

Frem til Halloween vil du finne oppskrift på Halloween muffins / cupcakes, Halloween dørpynt, Halloween borddekorasjoner, Halloween-vett-regler, Halloween festbord, Halloween gresskar / pumpkins eller Halloween pumpa som de heter i Sverige, m.m., her øverst i menylinjen på Glassveranda. Jeg har laget en egen knapp som heter Halloween-inspirasjon i menylinjen. Klikk på den og du får opp en bildemeny. 

En del Halloween-inspirasjon er allerede på plass, enda flere bildelenker vil komme i den menyen etterhvert, så nå er det bare å starte planleggingen av ungenes festdag! :O) 

Ha en riktig fin onsdag!

Stor klem, Ann, Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

3 kommentarer:

Tre Engler sa...

Ja, nå nærmer Halloween seg og mange barn banker på:)
Så kjempe herlig med hvit gresskar:) Har aldri sett det før!
Klem Merete

Fru Andersen sa...

Smart med inspirasjon! SKal ta meg en titt, aldri pleid å gjøre noe spesielt ut av det , men i år vil mellomste ha en liten fest, så da må vi pynte og ordne litt ;-)

silje sol sa...

TAKK! Jeg trenger inspirasjon siden jeg skal arrangere fest for minstegutt :)
Silje

K U N S T N Y H E T :