Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

Tekst ovenfor jul hos oss

Jul hjemme hos oss - Xmas in my home

Kikk for å lese

Klikk på et bilde for å lese artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene!
Click a thumbnail and the article of your choice will appear below the menu of thumbnails!

Jul hos oss - Xmas in my home

onsdag 26. desember 2012

Slipesteinsbordet ved ytterdøren vinterpyntet med lyssatt prydkål

Denne prydkålen har stått til pynt på en stol på veggen i stuen vår siden i oktober, men i desember fikk den flytte ut hit på trammen. Her har den stått oppå det gamle slipesteinsbordet ved siden av ytterdøren vår, den har opplevd ned til 17-18 kuldegrader i perioder, men den ser utrolig nok ut til å klare seg ganske godt likevel!    

Det er lagt en liten lysslynge litt tilfeldig i det store fatet/krukken som prydkålen er plantet i sammen med krypeiner og barlind. Jeg synes det, kombinert med en julekrans på døren og en horisontal hengende julepyntet krans høyt under taket over inngangspartiet, gir inngangspartiet vårt julestemning nok i massevis! :))

Ønsker deg og dine en fortsatt fin romjul! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


7 kommentarer:

Tre Engler sa...

Så kjempe koselig du har pyntet uten for:)
Ønsker deg en herlig Romjul:)
Klem Merete

Linda sa...

Vakkert!!

Ha en fortsatt fin romjul:)

Klem Linda

Hverdagsliv det gode liv sa...

Kjempelekkert!! Disse plantene er så utrolig vakre i farger og skikkelig dekorativ. Har ikke hatt så god tid til å titte inn på bloggene nå før jul, men nå har jeg tittet tilbake på innleggene dine og juletreet ditt var jo helt herlig. Håper du får en kjempekoselig og flott romjul i ditt vakre, julepyntede hjem! Klem fra Nina

Mailinn`s interiørblogg sa...

så nyydelig på trappa=) synes du tar så fine bilder med en fantastisk flott bildekvalitet. kan jeg spørre hvordan kamera du bruker? jeg fikk speil refleks camera. Pentax i julgave for 3 år siden. Men blir ikke helr fornøyd. Skulle nok meldt meg på fotokurs. Du er ihvertfall rå dyktig, både med bloggskrivingen og bildetakingen. Fortsatt god jul til deg og dine ;)

Fru Brekke sa...

Så flott pyntet:)
Håper du nyter julen nå, og slapper av litt!
Her er det avslapping og kos med familien som gjelder! Er så godt å roe ned litt. Men merker at jeg må "tvinge" meg selv til å ta det litt rolig, jeg er ikke så god på å gjøre ingenting så lenge.. hehe:)
var en rar følelse det at vi har hatt "grønn jul" selv om det er det jeg er oppvokst med der jeg kommer fra. Men når det første kommer snø, vil jeg tro vi skal få nok!!
Ønsker deg en fortsatt fin jul:)
Klem fra Karen

Huset i Edels hage sa...

Kjempekoselig dette!! Du lager til så masse kreativt og flott!! Ønsker deg ei flott romjul videre. Klem, Edel

Glassveranda sa...

Tusen takk for alle de koselige tilbakemeldingene!! ♥♥♥
Mailinn: Tusen takk for både det ene og det andre! ♥ Jeg har brukt et Canon EOS siden 2005, men fikk Canon EOS 600D til jul i fjor, og det var en hel teknisk revolusjon i forhold til det gamle EOSet jeg hadde! :)) Utrolig gøy leketøy for mor! ;)) Var også på fotokurs i vår og fikk lære masse interessant om lukkerhastighet, eksponering, blenderåpning, dybdeskarphet, brennvidde, bildestabilisator, hvitbalanse, RAW, forskjellige objektiver og ja i det heletatt! :))) Var kjempegøy, kan anbefales på det sterkeste! Håper å komme meg på enda et kurs i år, men når du har lært det grunnleggende "kjekt å vite" tror jeg det aller viktigste er å prøve og feile en masse på egen hånd ved å ta maaaange bilder hver dag! ;) Det blir lengre og lengre mellom de "elendige" bildene, hi, hi, men jeg må nok øve enda en stund før jeg kan begynne å gi blinkskudd-garantier! ;)) Bilder i dagslys blir som oftest best, og har du kamerastativ og fjernkontroll har du gode hjelpemidler! ;)
Her har julelatskapen tatt overhånd fullstendig Karen, hi, hi, føler vi bare spiser og spiser, sover og sover, surfer fra sofa til sofa! :D Vi har hatt fine late dager, men jeg gleder meg til å sette i gang med små prosjekter igjen når jula er ferdig! ;))

Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin jul!

Stor juleklem, Ann :0)

K U N S T N Y H E T :