Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

onsdag 30. oktober 2013

Halloween-muffins pyntet med sorte Oreokjeks og skumgummi-godteritenner...

Sort og oransje skal det gjerne være på Halloween, skummelt og/eller ekkelt, men det skal smake godt! ;) Disse muffinsene har jeg ikke vist på bloggen før, men disse pyntet ungene selv noen år tilbake. Disse er unektelig litt raskere å pynte enn de jeg tidligere har vist med småkryp på. Muffinsene fikk først litt oransje konditorfarge innblandet i smør- og melis-toppingen, og så ble de pyntet med halve sorte Oreokjeks og skumgummi-godteritenner, -raske å pynte med andre ord! ;)  

Ha en fin kveld, i morgen er det Halloween, husk refleks hvis dere skal ut å gå "Knask eller knep", andre nyttige "Halloweenvettregler" finner du HER! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Anonym sa...

Jatakk, begge deler! :) Blir noen med småkrypene på da, og noen med Oreokjeks, for Oreokjeks liker jeg ! :) Fin Halloween! Klem fra Eirin.

sivknivklestativ sa...

Kule halloween muffins :D

Ann sa...

Takk! :o))
Begge deler ble sikkert supert det også, hi, hi!

Ha en fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

K U N S T N Y H E T :