Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

onsdag 4. desember 2013

Den blå timen, masse nysnø og adventstreet i vinduskarmen

I dag har det vært utrolig vakkert ute! Trærne ble raskt dekket av masse hvit tørr nysnø, det var helt stille ute, kun noen småfugler satt å diskuterte oppe i et tre, luften var ny, vinterfrisk og klar, og den blå timen var ikke mørk og dyster som når det er regnvær, men rett og slett utrolig vakker! Jeg håper vi får beholde julekortstemningen som er ute nå, det er meldt kaldere vær, så vi får ihvertfall beholde vinterlandskapet noen dager til! :))

Denne lysestaken kjøpte jeg i fjor til jul, den ble kjøpt for å ha i vinduskarmen på ungenes rom. Jeg fant den på Bohus, men jeg har sett lignende i salg også i andre butikker. Den er stor, hvit, av metall, og har diodelys som ikke blir varme, med et varmhvitt lys. Den gir en fin stemning i rommet når skoddene er åpne, og et flott lys fra vinduet - sett utenfra - når skoddene er lukket. -Et riktig pent lite adventstre! ;)

Ønsker deg en fin torsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


K U N S T N Y H E T :