Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

tirsdag 7. april 2015

Hjemme hos oss - Badet

Før påske slettet jeg alle de gamle bildene under "Hjemme hos oss", og tok fatt på jobben med å oppdatere faktainformasjonen på disse "faktaarkene". 

Årsaken til at jeg i utgangspunktet lagde slike "faktaark", er at jeg får en del mail med spørsmål om navn på maling brukt på vegger, flisetyper, peiser, arealer, gardiner m.m. Med et faktaark fra hvert av de rommene hjemme hos oss (inne- og uterom) som det spørres mest om, så blir enklere for deg og andre som lurer på noe, å finne informasjonen på bloggen.

Under "Hjemme hos oss" i menylinjen øverst på Glassveranda vil du etterhvert finne alle de nye faktaarkene, og der kan du også klikke på bildet for å lese mer om rommet og/eller se flere bilder av rommet hvis du ønsker det.

Nå er også info om badet tilgjengelig. Ha en fin ny uke! Her hos oss høljeregner det, men jeg nyter lyden av regnet, vi har nemlig fremdeles litt snø igjen på bakken, og med dette været blir det skikkelig fortgang i snøsmeltingen! :))

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

Ingen kommentarer:

K U N S T N Y H E T :