Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

Tekst ovenfor jul hos oss

Jul hjemme hos oss - Xmas in my home

Kikk for å lese

Klikk på et bilde for å lese artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene!
Click a thumbnail and the article of your choice will appear below the menu of thumbnails!

Jul hos oss - Xmas in my home

søndag 19. juli 2015

Vi bygger borettslag for pip-pip´er - Del 2

Gikk du glipp av "Vi bygger borettslag for pip-pip´er - Del 1", så kan du lese det: HER

På grunn av det ustabile sommerværet så valgte jeg å male de nye fuglekassene her på bordet ute i pergolaen på terrassen. Her under det transparente taket forblir heldigvis nymalte ting tørre uansett vær og vind, og godt arbeidslys er det jo også.Her er det første av to malingsstrøk kommet på. Jeg brukte utendørsmaling både på tak og vegger. En skvett mørk blålilla maling blandet med hvit maling ble til en ny nydelig dus, lys, lavendel-lilla. Det høyeste huset fikk en lys klar turkis farge. Det siste huset en mild mintgrønn. -Inspirert av fargene på noen av pleddene i kurven under bordet! ;) Takene er malt antrasittgrå. ...Selv synes jeg de nymalte små fuglehusene ble sååå lekre sammen! :D   
Jeg håper og tror at det nye borettslaget vil bli en vakker collage på en ellers hvit og kjedelig garasjevegg, -ja som en fargerik skulptur i denne delen av hagen, og forhåpentligvis vil også noen av kjøttmeisparene i nabolaget vurdere å flytte inn her neste vår.  

Søte ble de, ikke sant? Gleder meg til å vise bilder av fuglekassene når de har kommet opp på veggen hvor de skal henge, bilder av det kommer sannsynligvis allerede om få dager, ha en riktig fin ny uke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

2 kommentarer:

Haukaas lille hjem sa...

Så fine fuglehus. Likte godt fargene du har valgt. Jeg har to påbegynte fuglehus stående på verandaen, mangler et 36 mm bor for å gjøre dem ferdig.

Ann sa...

Tusen takk! :)) Ja da er du straks ferdig, kos deg med malejobben, blir veldig spennende å se om noen flytter inn i husene til våren! :))

Ha en riktig fin helg! :0)

Stor klem,
Ann.

K U N S T N Y H E T :