Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

tirsdag 8. desember 2015

"Du isblå glitrende treet, -god dag!" ♪♫♪♫♬♪.

Dette lekre isblå stearinlyset med form som et juletre står på stuebordet vårt nå i adventstiden, det stod her i fjor jul også, jeg har ikke råd til å tenne det, det er så alt for vakkert til det, så det brukes som julepynt! :))

Plassert i glasslysestaken på stett er det som en ca. en halv meter høy juleskulptur - et stykke kunst - her det står og speiler seg i bordplaten, hvem sier at julepynt ikke gir julestemning selv om den ikke er rød? Det finnes veldig mye julelekkert også i naturmaterialer, hvitt, isblått, gull, sølv og klart glass, -og stearin! ;)  


Har ikke noe imot rød julepynt altså, mye tyder på at juletrekulene hjemme hos oss i år vil bli knallrøde, men noe av den vakreste julepynten vi har tror jeg faktisk er dette stearinlyset! :)) 

Ha en fortsatt fin advent! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

Ingen kommentarer:

K U N S T N Y H E T :