Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

onsdag 16. desember 2009

En lyssatt julebukett

Noen år tilbake lagde jeg en lyssatt julebukett til dagligstuen vår, og siden den gang har den vært en del av julepynten vår. Buketten er ca. 60 cm høy, og en flott dekordetalj i stuen vår ved juletider.

Jeg kjøpte noen hvite "strå" med hvite diodelys, og satte sammen en bukett av blader, kvister, kongler m.m., samt ståltråd formet som langstrakte kruseduller. Noen av materialene var gullfarget allerede da jeg kjøpte dem, andre har jeg malt selv og hatt gullfarget micro-glitter på.

Jeg surret stilkene og det meste av ledningene inn i en grov gullfarget matt tekstil. Deretter supplerte jeg med de gullfargede kvistene, konglene m.m. Da alt var samlet i én bukett, surret jeg så et bredt gullfarget, lett skinnende, tekstilbånd rundt hele nederste del av buketten. Resultatet ble en nydelig lyssatt julebukett! Enkel, men svært dekorativ. Jeg lar bildene forklare detaljene. Kanskje er dette en idé som flere kan ha glede av :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.1 kommentar:

Silje sa...

Så utrolig flott! Det fikk jeg veldig lyst til å prøve selv! :)

K U N S T N Y H E T :