Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

lørdag 19. desember 2009

Jul med engler og kors

Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at alle disse 10 nydelige bildene som du ser her i dette innlegget tilhører det amerikanske postordre-selskapet Horchow. (All 10 of these beautiful photoes shown in this reportage belong to the highly respected American mail-order company Horchow).

Horchow ble etablert i 1971. Horchow var opprinnelig et postordre-selskap. Horchow er i dag en del av The Neiman Marcus Group og selger møbler, lamper, belysning, antikviteter m.m. på internett. Jeg er usikker på om de sender til Norge hvis ønskelig, men de har uansett mye flott juleinspirasjon!

F
lere bilder og mer inspirasjon fra Horchow finner du her:
Horchow.

Jeg ønsker deg og dine en fortsatt fin lørdagskveld!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Dersom du enda ikke har blitt "medlem" av Glassveranda sin Facebook-side, og kunne tenke deg å være med, så finner du den her: Interiørbloggen Glassveranda på Facebook.

1 kommentar:

hjemme hos oss sa...

Så fine bilder du inspirerer med;)
Ha en flott helg videre!

K U N S T N Y H E T :