Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

fredag 11. juni 2010

Maling av mønekryss, mønedekor og mønespir

Jeg maler og maler og maler, og det er jeg ikke alene om! Stort sett alle naboene i gaten vår maler også! Har du det slik du også? At med en gang været tillater det så må mor i huset fram med malekosten? :)) Det kan være fryktelig kjedelig å male, men det er jo så herlig å se resultatet etterhvert som ting er ferdig malt, og så godt å ha det unnagjort!

Det er ikke alltid det er kjedelig å male heller. De siste dekordetaljene på huset vårt skal monteres i løpet av sommeren (mønekryss, mønedekor etc.), og det er disse jeg nå maler! Det er ikke kjedelig! :) Det er fordi jeg gleder meg så fryktelig til å se de ferdig montert!

Jeg tror vi må leie en lift i helgen for å få mønekrysset på plass. Det skal monteres i gavlveggen utenfor 3. etasje. Teller du med sokkeletasjen på huset så er dette strengt tatt i fjerde etasje! Høøøøyt over bakken for min kjære å stå i stige med et mønekryss på nakken!! Jeg har i hvertfall ikke tenkt meg dit!! Nei, det blir nok lift, og når vi først leier en lift bør vi vel samtidig sørge for å male denne høyreiste vestveggen... så jeg har visst enda noen mil med malekost foran meg før denne helgen er over!

Det øverste bildet viser toppspirene som skal opp på hovedtaket. Disse fikk første malingsstrøket i går kveld. Langs hele mønet (mønekammen) på husets hovedtak (det høyeste taket) skal det monteres en ca. 10 meter lang mønekam tilsvarende den på drivhuset vårt (bildet), bare i et større format (det som skal på hustaket er høyere). Det skal bli så herlig etter alle disse årene med husbygging å endelig få se huset ferdig med mønekryss, mønedekor, mønespir og det hele!

Nå gleder jeg meg bare til å fortsette å male i ettermiddag! Ha en riktig fin dag enten du skal male i dag eller ikke! :))

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


2 kommentarer:

minishabby sa...

Å det blir spennende å se sluttresultatet. Du har virkelig driven over malinga nå skjønner jeg. Synes det er terapi å male jeg. Kan fint stå opp en tidlig lørdags morgen for å få en malestund for meg selv. Men nå har jeg hørt at jeg er litt rar også;)
Ha en fin helg og kos deg med malingen.
Klem Elin!

Romantikk-takk. sa...

Det blir kjempefint da. Har malt en del mil i årenes løp jeg også,men jeg elsker å male.:))God helg til deg. :)Klems.

K U N S T N Y H E T :