Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

onsdag 3. november 2010

Mer enn 100 personer er påmeldt i Giveaway-trekningen! 7 premier! Bli gjerne med du også!

Mer enn 100 personer har nå meldt seg på i trekningen om de 7 Giveawayene som du ser her på bildet til venstre. Det er så... kjempekoselig!!! :))

Bli gjerne med i trekningen du også hvis du ikke allerede er påmeldt! Du melder deg på HER (trykk bare på den blå teksten ;)) Der finner du også mer informasjon om Giveawayene.

Jeg ønsker deg og dine en fortsatt fin uke! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

1 kommentar:

Saga sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg! Og jeg ble kjempeglad for at du la meg til i bloggrullen din, det var et stort kompliment for meg:-)
Buddahen min har noe rundt i hånden, akkuratt hva det er er litt vanskelig å si. Men håper den bringer helse til kropp og sinn likevell, for har man det i orden trenger man jo ikke så mye mer.:-)
Morsomt at du har så stor respons på giveawayen din, men ikke overraskende da, med så flotte premier!

Ønsker deg en fortsatt god kveld:-)

Hilsen Saga.

K U N S T N Y H E T :