Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

søndag 13. november 2011

Korrekt borddekking på 1-2-3

Hvordan var det nå dette igjen? Skal vannglasset stå til venstre eller til høyre for...?

Det nærmer seg nå høysesong for julebord, julemiddager, førjulsselskaper, vennefester o.s.v., så jeg har derfor lagt en link til innlegget "Korrekt borddekking på 1-2-3" i den nye menylinjen her på Glassveranda. (En oppskrift på korrekt borddekking). Der vil den bli liggende til langt uti januar slik at du kjemperaskt skal kunne finne alt som er kjekt å vite om borddekking når du skal ha selskap i tiden framover! ;)

Men husk at et middagsselskap er ingen grunn til panikk! :o) Det aller, aller viktigste i et middagsselskap er likevel tross alt det å skape en hyggelig stemning, og kose seg sammen! Til syvende og sist er jo dette mye viktigere enn hvor glassene står i forhold til tallerkenene! ;)

Må jo samtidig benytte anledningen til å gratulere alle flotte og stolte pappaer med dagen!! Ha en fortsatt fin farsdag alle sammen! :0)

Stor klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

Ingen kommentarer:

K U N S T N Y H E T :