Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

torsdag 24. mai 2012

Jovisst ble det båt! :o))

Hurra!!! Båtlykten min har endelig fått seg båt! :o)) Vi har de siste par ukene vært inne i, og prøvekjørt, et x antall båter, og til slutt fant vi jammen det vi lette etter! -Båten som passer perfekt for oss! ;)) En passe stor båt, -med lukket kabin, en båt som har passelig med plass for meg, mannen og ungene, en med godt varmeapparat, liten pantry og mulighet for overnatting. En båt meg god sitteplass både ute og inne! Jo, denne båten hadde det alt sammen, til og med et lyst og funksjonelt interiør og mange vinduer som slipper inn maksimalt med dagslys! ;))

Været her hos oss er helt vanvittig bra nå om dagen, full sommer har vi hatt og ifølge værvarselet skal heldigvis det flotte sommerværet fortsette enda en stund til, så i morgen skal jeg forsøke å ta noen flere bilder av interiøret i båten, du skal få vite hvilken båt vi valgte, og du skal også få se mere sommerlig interiørnips som nå er på plass i båten, -ting som passer like bra på hytta og på terrassen som i båten! ;)

Ha en riktig fin torsdag! :0)

Klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:6 kommentarer:

KNOCK ON WOOD sa...

Gratulerer med båten! Håper vi får mange fine dager i sommer så dere får brukt den masse! :)

Arlens boblebad sa...

Gratulerer med ny båt!
Flott at lykten kom til nytte:)
Klem Linn

Elisabeths idyll. sa...

Gratulerer med båt ;-))) sommeren blir ekstra herlig med båtturer i det varme sommerværet ;))))) Klem Elisabeth

Bjørkli Søndre sa...

På spennende! Gleder meg til å se. Vi har en båthelg foran oss. Båten er polert, vasket innvendig og klargjort. Idag skal den stæsjes. Elsker båtliv og liker å pynte opp i båten!

Gled deg til alle de flotte båtturene du vil få!

Anne (Moseplassen) sa...

Gratulerer med båtkjøpet! Høres herlig ut å ha egen båt :D Selv har jeg vel vært ute i totalt en fritidsbåt med kahytt, men den lå kun til kai (vi brukte den som hytte), men jeg har vært i en ekte liten fiskebåt da, hehe.

Tre Engler sa...

Hei:)
Gratulere så mye med båt:) den lykten passet perfekt inn:)
Nyt en herlig pinse helg på sjøen:)

Klem Merete

K U N S T N Y H E T :