Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

Tekst ovenfor jul hos oss

Jul hjemme hos oss - Xmas in my home

Kikk for å lese

Klikk på et bilde for å lese artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene!
Click a thumbnail and the article of your choice will appear below the menu of thumbnails!

Jul hos oss - Xmas in my home

søndag 27. januar 2013

Gutterommet - Del 6: En himmel full av... fotballer!


Fotball og fotballer... det er noe de fleste gutter er opptatt av, er det ikke? Ikke alle, men nesten! ;) -Og er gutter først opptatt av fotball, så er fotballinteressen noe som gjerne følger dem hele livet. Poden min ble tidlig interessert i fotball, og det skyldes nok pappaens interesse for fotball, så da vi pusset opp rommet til størsteminsten i huset for 5-6 år siden var mor i huset på utkikk etter noen spennende fotball-gadgets - noen guttete dekorelementer - til gutterommet...


...Etter litt grubling og noen romskisser senere ble dette resultatet,  -ja svevefotballer som henger fra taket etter hyssing i forskjellige lengder knytt fast i bittesmå øyeskruer i taket! Her på bildet ser du noen av dem, og det henger flere også i et annet hjørne av gutterommet.


Nå har jo disse fotballene hengt her noen år, så jeg tenkte kanskje tiden var inne for å tenke nytt nå som rommet skulle pusses opp/oppdateres igjen, men da ble det ville protester fra poden! :)) Mor i huset måtte gjerne bygge om reol, male vegger og tak, bytte ut gardinene med vindusskodder, bytte ut sengen, sette inn en sofa, male verdenskart på veggen, bytte ut pynteputer m.m., men fotballene i taket, nei de fikk jeg ikke lov til å røre! ;)

De er jo både morsomme og dekorative der de henger, og et tidløst dekorelement er de tydeligvis også! -Gutter som elsker fotball og fotballer når de er fem år gamle, gjør det også når de nærmer seg tenårene, og vil ganske sikkert også elske fotball og fotballer når de begynner på ungdomsskolen! Rimelig og enkelt var dette også: Jeg kjøpte inn en dunge fotballputer - ja puter - og sydde fast enden av hyssingen til hver fotballpute før jeg hengte den opp under himlingen!  


Fotballene må støvsuges et par ganger i året, ellers er de vedlikeholdsfrie! :)) De er heller ikke i veien her de henger, det er god plass under dem for å sitte å spille gitar, lese i bøker, o.l. Kanskje er en "himmel" full av fotballer en idé som kan være til nytte/glede for flere? 

Ha en fin start på den nye uken i morgen! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


8 kommentarer:

Fru Brekke sa...

Gutterommet ble kjempeflott:) Fotball er tingen, det synes gutta her i huset også! så søt ekkornpute!!
Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld, og ei fin ny uke:)
Klem Karen

Tre Engler sa...

Rommet ble jo bare utrolig flott:)
Herlig gutterom:)
Sov godt
Klem Merete

Camilla sin verden sa...

Så genialt, stilig asså :)
Ha en fortsatt fin søndagskveld :)

Klem fra Camilla

Hverdagsliv det gode liv sa...

Jøss så lurt med de fotballene, så utrolig kreativt. Det hadde aldri falt meg inn å henge opp disse i taket. Det er skikkelig morsomt og inspirerende å lese innleggene dine. Ha en fortsatt god søndagskveld! Klem fra Nina

Fru Hansens Kreativiteter sa...

Genialt & tøft !!
Ha en fin dag :)
klem ingrid

Kaspara sa...

Heisan
Så utrolig stilig med fotballer i taket! Mine fotballgale sønner hadde elsket det.
Herlig ide!
Glad dag til deg!
Stor hilsen fra Kaspara

Glassveranda sa...

Tusen, tusen takk for så mange koselige tilbakemeldinger! :))
Ønsker dere alle en fin ny uke! :0)

Stor klem, Ann.

ReVinyl sa...

Så utrolig kult! Vi flytter inn i nytt hus og min fotballgutt hadde elsket dette!
Må gå på tøyfotballjakt :)

K U N S T N Y H E T :