Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

søndag 6. januar 2013

Oppdatering av ungenes soverom

Hjemme hos oss holder vi på med en oppdatering av ungenes soverom denne helgen. Vi begynte jo med dette i høst, men så tok vi fatt på ombyggingen/rivingen av babyrommet/gangprosjektet, og soveroms-prosjektene har i mellomtiden ligget på is ;) Men i går var vi endelig i gang igjen! Vi bygde om en diger reol på størsteminsten sitt soverom, du skal få se resultatet etterhvert, synes den ble super! ;) I dag holder jeg på med å male en 1 x 2 meter stor figur, "wall sticker", på veggen, du skal få se den også etterhvert, du kan forresten se en jeg tidligere har malt på ungenes lekerom: HER. 

Den lekre ekorn-puten på bildet er en av mange som vi kjøpte i går. Januarsalg er fine greier! ;) Denne skal få plass i sofaen på jentungens soverom sammen med en masse andre lekre puter som du også skal få se etterhvert. Søt, ikke sant? :)) Var forresten ganske flott her i sofaen i stuen - kremt - nei da blir det nok ville protester fra datteren min! ;) 

Nå skal jeg høre på radioen og male videre på veggpynten! Ha en fin søndag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Nennes sa...

Så søt pute :)

hill`s interiørblogg sa...

Å så spennende prosjekter... Gleder meg til å se de neste innleggene.
Her trenges det et puff i baken for å komme i gang. Er fortsatt i late julemodus dager. Alt som er blitt gjørt er ryddet litt plass i kjellerstuen til ny sofa... Får håpe den kreative ånden kommer hit snart ;O)
Kos deg videre med malingen.
Klem fra Hill-Iren

Anonym sa...

Å så fiin :)

Hvor fant du den ?

♥ Pernille

Glassveranda sa...

Takk, ja kjempesøt! :))
Pernille: Har sett lignende flere steder, men fant denne på Jysk ;)
Hill-Iren: Har vært i julemodus helt til nå vi også, men på fredag kom vi oss endelig opp av sofaen igjen, hi, hi, tar litt tid å komme i gang igjen etter noen uker latskap, så du skal vite du ikke er alene om trenge et "puff i baken" på nyåret! :D Bilder av maleprosjektet kommer i morgen! ;)

Ha en fin start på den nye uken alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.

K U N S T N Y H E T :