Tekst ovenfor hjemme hos oss

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

klikk for å lese

Velkommen! Glassveranda har blitt ny! Øverste delen av nettsiden har fått innholdsrike, men oversiktlige, bildemenyer. Denne delen er statisk, men funker slik:
Klikk på et bilde for å lese hele artikkelen. Saken du velger kommer da opp, i sin helhet, nedenfor de statiske bildemenyene! God lesning!ღ
Welcome! Click a thumbnail to read more. The article of your choice will appear below the menu of thumbnails. Happy reading!ღ

Hjemme hos oss - A glimpse of my home

onsdag 27. november 2013

"Jul hos oss"-bildemenyen er nå klar! Tusenvis av juleinspirasjonsbilder!

Glassveranda har eksistert i snart fem år og inneholder derfor noen tusen blogginnlegg med et titalls tusen bilder i, så det har etterhvert også blitt et ganske omfattende juleinspirasjonsarkiv! For at du skal slippe å lete igjennom alle nye og gamle blogginnlegg for å kunne finne frem til all juleinspirasjon og alle juleidéer som finnes her på Glassveranda, så har jeg sortert dem for deg, og sydd sammen noen oversiktlige menyer! 

Før helgen la jeg ut en "Juleinspirasjon utenfra"-bildemeny med flotte juleideer til julehjemmet fra både inn- og utland. Du finner bildemenyen i VENSTRE marg her litt lenger ned på siden. 

Nå er også "Jul hjemme hos oss"-bildemenyen klar! Der er det tusenvis av juleinspirasjonsbilder med julepynt/dekorasjonsidéer, julekakeoppskrifter og jule-DIY-tips. Du finner den nye "Jul hjemme hos oss"-bildemenyen i HØYRE marg her litt lenger ned på siden. Enklere blir det ikke: Finn bare et bilde i bildemenyen som du har lyst til å lese mer om, klikk på det og les! ;)) 

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

Ingen kommentarer:

K U N S T N Y H E T :